KEKASIH HATI

Saya ada gak kekasih hati. Don't jealous ok  Dulu parents, sekarang ni cik abg lor. Ye ar, perempuan bila dah married keutamaan dia pada hubby la kan  Parents dah jatuh nombor 2. Orang kata kalau dah jodoh tak ke mana. Absolutely right, Because this is our fate so from meet until married, alhamdulillah semua berjalan dengan lancar  Eh, siapa kata tak ada problem, dugaan & ujian ar, tipu ar tu. Bak kata pepatah, sedang kan lidah lagi tergigit....... ha, sambung sendiri. Tapi, kami hadapi semua tu dengan tabah  Dh pn 7 bln 21 hari melayari bahtera rumah tngga. Alhamdulillah. Banyak lagi kena belajar.Ingat belajar dekat sekolah je ke. Dah kawin pun kena belajar tau sampai pandai . 
Thanks to cik abg because sabar layan karenah cik Nini ni ar
Ku bersyukur adanya kamu 


kekasih hatiku  ROZAINIE EKHWAN 

2 comments:

  1. Hihihihi.. kisah disebalik tabir tade ke?
    =p

    ReplyDelete
  2. disebalik tabir ey?
    xmo ar cite.. hahaaaa.
    t kes tiru cm mak teh lak.
    dh bnyk copy paste dr mak teh neh. hahahahahahhaha

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.