JUST A SIMPLE CELEBRATION


♫♪••Aℓℓαн Sєℓαмαткαη Kαмυ.••♫♪
♪♫••Aℓℓαн Sєℓαмαткαη Kαмυ••♫♪
♪♫••Aℓℓαн Sєℓαмαткαη Rozainie Ekhwan••♫♪
♪♫••Aℓℓαн Sєℓαмαткαη Kαмυ••♫♪

Selamat hari lahir to my dear cik abang yang ke 27. Semoga dipanjangkn umur & dimurahkan rezeki. Aminnn. Actually, cik abang tak nak pun celebrate. But dia neh suka cheese cake, so aku beli kan la untuk nak celebrate juga even simple pun. Ermmm, sekali pandang macam roti pun de gak kan  . Dah tu je yang kat kedai kek & camtu la rupanye. Belum pun pukul 12.00 am, kek nye dah di potong Sedap, not bad walaupun aku tak berapa suka chesee cake. Just both of us yang makan, yang lain dah sleep 

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.