1 HARI 1 BLOGGER THE FACEBLOG


  • Nama penuh Nor Aini Bt Samat.Panggil je Aini.
  • Nama blog "AINI EKHWAN,abadikan segala luahan di sini". 
  • Aini tu confirm la my nickame & ekhwan tu nama cik abang la. Bila ada masalah, tak suka nak simpan lama-lama.RIMAS!Sebab itu lah blog ini tercipta untuk diabadikan segala luahan di sini.
  • Tujuan blogging nak tambahkan lagi kenalan sesama blog memandangkan baru je lagi buat blog kan. So, dapat lah kirenya ada yang membantu bertukar-tukar idea dalam meningkatkan lagi kemanfaatan blog ni.
  • Harapan untuk blog, memang nak tambahkan kenalan sesama blog dan semoga anda semua have fun singgah blog aini.
  • Terima kasih kepada yang sudi singgah dan mengikuti perkembangan blog Aini. Jangan lupa follow ye dan dialu-alukan untuk memberi komen supaya aini dapat memperbaiki mutu blog.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.