JANGAN MENANGIS




Mungkin ada yang dah tau. Mungkin ada yang tak tau lagi kan. So entry kali ni nak share 1 petua. Semua dah maklum kan bila potong bawang what happen? Berjuraian lah air mate jatuh ke bumi, penuh 1 baldi  bohong ar tu. So kalau  tak nak rasa pedih mata bila potong bawang tu ikut la step seperti picture di atas. Cucukkan seulas bawang kat hujung pisau then teruskan memotong bawang. Senang je kan. Tapi kalau yang tengah dalam mood frust tu, anda di larang sama sekali follow petua ini 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.