I AM SUPER.....


First day lapor diri, aku dikenalkan dengan manual atau fail besar di atas. Oleh itu anda perlu memiliki ciri-ciri seorang yang "ulat buku" lah. Ada berani? Aku tak baca pun yang ni, just selak-selak je. Memandangkan ada booklet yang nipis sikit dari yang ini, so aku mentelaah aka study yang tu je. Mula-mula memang tak masuk dalam ingatan pun. Bak kata pepatah, masuk telinga kiri keluar telinga kanan. Tapi dah 2 hari aku duk belek booklet tu di tambah dengan penerangan daripada senior, so faham ar 1/2. Kenapa tak faham penuh ye? Hahahaa, give me more time ok. Banyak lagi nak belajar + praktikal. Penyelia tu sendiri kata mula-mula memang ar tapi dah lama-lama nanti mahir la sebab kita hadap kerja yang sama hari-hari.
END   

memo: actually, kehabisan idea untuk mengarang =D~ 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.