TUAH DI MESYUARAT AGUNG TAHUNAN BKK USIM


Inilah kali pertama dapat cabutan bertuah. Alhamdulillah, rezeki baby . Aku dapat deep fryer. Lepas ni hari-hari lah goreng french fries tapi perlu 5kg minyak nak penuh kan pan . Sebanyak 115 hadiah yang disediakan untuk cabutan bertuah ni dan hadiah paling besar adalah mesin basuh dan hadiah paling kecil tapi mahal adalah kamera digital.
Yang bestnya cabutan di buat oleh Dato' Naib Canselor USIM dan jadi orang pertama pulak tu dapat cabutan bertuah. Selain itu, staf yang hadir dapat juga elaun kehadiran RM10 dan goodies bag untuk 700 staf yang datang awal. Mesyuarat BKK USIM ni diadakan 2 kali setahun. Oh ye, BKK ni singkatan Badan Kebajikan Kakitangan. Tiap-tiap bulan potong gaji sebanyak RM2 tau. Nanti dapat baby baru boleh lah tuntut hadiah daripada BKK USIM 


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.